Teknikprylar

För att öka bekvämligheten för någon som sitter ofta och länge framför datorn så finns det många roliga julklappar som kan kopplas in till datorns USB-port. På CoolStuff.se finns det mycket att välja bland. För den som har svårt att se datorns tangentbord i mörkret finns det olika lampor man kopplar in i datorn. För den som lätt blir stel i nacken finns ett massageredskap som kopplas in till USB-porten och ger dig en skön massage. Om din vän tillbringar många timmar framför datorn kan det vara skönt att ha ett litet minikylskåp intill datorn, där han eller hon kan förvara lite mat och dryck. Vilken lyx att få kylskåpskalla öl utan att behöva resa sig och gå in till köket.

En annan rolig och smart grej är att köpa en bilkonverterare, som gör att din teknikintresserade vän kan använda sin bärbara dator i bilen. Det fungerar även på andra prylar som annars kräver en vanlig kontakt såsom mobilladdare eller vissa bärbara musikspelare. Smarta och roliga prylar att köpa är också adapters som gör att man kan konvertera sina gamla videofilmer, kassettband och LP-skivor till datorn för att sedan bränna ut dem på Dvd-skivor. På så sätt kan man bevara gamla minnen längre och faktiskt få användning av alla VHS-filmer och kasettband som idag bara ligger ock skräpar.

TV-spel och dataspel är ju också något som alltid brukar gå hem till den teknikintresserade. Numer är även gamla tv-spel inne igen, som Nintendos 8-bitars spelkonsol, där spelen med Super Mario Bros introducerades för första gången. Tänk att ge bort en riktig nostalgitripp i present! Annars är marknaden full av olika spel och konsoler och det finns garanterat någontign som passar.

Visar 1–40 av 200 resultat

Visar 1–40 av 200 resultat