Roliga julklappar till barn

Barn uppskattar roliga julklappar. Om du frågar ett barn ifall det vill ha hårda eller mjuka julklappar så lär de flesta svara hårda, i hopp om att dessa ska vara roligare än de mjuka som oftast består av kläder. Hårda julklappar betyder oftast leksaker i barnens värld och utbudet av just detta är gigantiskt. Enligt en undersökning gjord av Leksaksgaraget.se är det just hårda klappar som det flest barn har högt upp på sin önskelista.

Pussel och spel är en höjdare som gör att hela familjen kan umgås tillsammans kring pusslet eller spelet, vilket många barn brukar uppskatta. Barn brukar också tycka om att härma de vuxna, så verktyg, städset, bak- och matlagningsgrejor kan vara roligt att få i julklapp. Böcker är också något som allt som oftast uppskattas av barnen.

Roliga leksaker till barn

Även om barnen helst vill ha hårda paket så finns det mycket roliga kläder att köpa också. Utklädningskläder kan vara något skoj som ger barnet många roliga lekstunder. Om barnet har någon favoritfigur, som Hello Kitty, Stålmannen eller Pippi Långstrump så lär han eller hon tycka att det är jättekul att få en pyjamas eller tröja med den figuren på.

Hittar du ingenting med just ditt barns favoritfigur så kan du alltid beställa en tröja med ett eget tryck på nätet. Eller varför inte överraska barnet med en docka eller gosedjur, för även leksaker kan ju faktiskt vara mjuka ibland!

Upplevelser blev Årets julklapp 2008 och många barn uppskattar att få ett kort där det står att ni ska åka till ett visst ställe tillsammans, hela familjen. Exempelvis så kanske ni kan åka till en djurpark, badhuset, en äventyrslekpark, rida islandshäst eller gå på bio ihop. På så sätt ger du bort en fin present och samtidigt ett fint minne som barnet kan bära med sig.

Visar 1–40 av 300 resultat

Visar 1–40 av 300 resultat