Retro nostalgi prylar

Retroprylar är väldigt kul att ge bort. Det roligaste du kan ge bort är roliga julklappar från personens barndom. Man kan då relareta en massa minnen till saken och man får sig ett gott skratt. Rubriks kub är ett av de mest kända pusslen och var mycket populär under åren 1980-1982, och är mycket starkt relaterad till just 80-talet. Den finns att köpa på CoolStuff.se och pusslet går ut på att vrida och vända på kubens delar tills en hel sida i kuben har en och samma färg.

Gamla retro TV-spel är något som har fått ett uppsving idag när det annars finns massor av nya, flashiga spel i handeln. Det kan vara roligt att gå tillbaka till de allra äldsta, enklaste spelen för en stund. Det är också coolt att samla på retro samlarfigurer, som Mario och de andra från Nintendos tv-spel. Visserligen är det inte samma sak att spela Super Mario på Super Nintendo som på Wii men det är precis lika roligt! På Roligaprylar.se finns det en hel del roliga saker inom detta tema. Vad sägs om väggdekaler som gör ditt rum blir till en värld i Super Mario-spelen!

Andra roliga retrojulklappar att ge bort är produkter som gör att man kan använda sina gamla prylar. Till exempel en scanner där man kan digitalisera sina negativ och diabilder. Eller en USB-videospelare som gör att man kan digitalisera sina videoband och bränna ut innehållet på de gamla videobanden på en dvd-skiva istället. Det finns även skivspelare som kan kopplas in i USB-porten och då kan man enkelt bränna ut innehållet på sina gamla LP-skivor på en dvd-skiva istället.

Visar 1–40 av 156 resultat

Visar 1–40 av 156 resultat